måndag.

´det känns mer som en söndag idag..

vi har haft en bra helg, grodornas bästa var nog när vi var på mariettes kalas och kakfatet ställdes fram.
gabbe tittade först med stora ögon och sen började han skratta och klappa händerna, han kunde inte tro att det var sant att han fick så många kakor och bullar haha :D
fast han fick bara i sig en kaka och lite bulle sen kom det två jätte små 6månaders tvillingtjejer och både gabriel och emanuel blev över förtjusta i dom och ville klappa och kittla dom små fötterna ♥

igår somnade jag med killarna i en lite 80säng igen.. gud va ont i ryggen jag har nu, igen.
bättre om alla flyttar sig till min "säng" ist.. man tänker ju konstigt när man är trött ibland.
hehe.

nej nu ska jag bädda ut soffan till min sköna säng och kolla på kvällsöppet med ekdal.

lite intressant o höra lite om valkaoset och vad jimmie åkesson har att säga... blir ju bara ledsen när jag tänker på det.
godnatt.


Ibland suger det att vara ensamstående.. Jag älskar grodorna, jag älskar att vara mamma åt dom och vara med dom varje dag o leva tillsammans med dom.. Men ibland känner jag mig ändå så ensam, den här veckan har jag verkligen behövt någon att luta mig mot, som kan ge mig tröst och pepping, som jag kan gråta lite på och som ger mig en kram.. Men imorrn är det helg igen, det blir bra.

Härligt med helg! Imorrse när jag vaknade ...

img_5249 (MMS)

Härligt med helg! Imorrse när jag vaknade så fick jag verkligen helg kännsla för första gången på typ 2år.  Jag har ju bara varit sjukskriven och föräldraledig och då flyter alla dagar ihop, (tror det blir specielt så när man är ensamstående och inte enns partner är hemma hela helgen (ah om inte någon jobbar helg då))  Men nu börjad dagis rulla igång och jag ska väl hitta nått jobb. Det blir mer uppdelat med vardag och helg då, inte bara massa dagar.    Ångrar lite att jag inte sökte in till forsa ändå, träffa en idag som går den linjen jag vill gå och det verkade super!  Typiskt att jag är så himla skolrädd av mig! Nästa år kanske..  Eh jag e lite trött nu, ligger i "sängen" o ska sova nu. Lägger upp någon bild från dagis.


RSS 2.0